Get Adobe Flash player

Rólunk

ImageTV.hu és Image Rádió a Nagyvilágban Élő Magyarság Arca és Hangja!

 

Kedves Honfitársunk, nagy örömmel tájékoztatunk, hogy létrehoztuk ezt az új Televíziós és Rádiós csatornát itt az interneten, melyet a nagyvilágban élő Magyarok művészeti, kulturális, szórakoztató és információs közszolgálati Televíziós és Rádiós csatornájaként kívánunk működtetni, mely a világon mindenütt fogható.

Célunk, minden határon túli Magyar közösségnek, Magyar Házaknak, műsorokat készítő Magyar Televízióknak, Rádióknak ingyen műsoridőt biztosítani, hogy ezen az egy egységes internetes Televíziós és Rádiós felületen megtalálhatóak legyenek és műsoraikat, élő közvetítéseiket közzétehessék mindenkinek a nagyvilágban.

A Televíziós és Rádiós csatornánk 24 órás adásidővel rendelkezik és technikailag az elmúlt 6 hónapban teljesen felállt, adásainkat bármelyik nap megkezdhetjük. Adásindításunkat az új Médiatörvény Parlamenti megszavazása után, szeptember hónapban tervezzük.

 

Ahhoz, hogy Televíziós és Rádiós csatornánk ingyenes adáslehetősége eljusson a világ minden pontján élő Magyar közösségekhez és sikeresen tudjon működni, arra kérlek téged, mivel Magyarok a világ minden pontján élnek, ha működik Magyar nyelvű adásokat készítő Televíziós stáb, vagy rádiós csapat, van Magyar ház, vagy ismered a Magyar közösségek vezetőit, esetleg az egyház képviselőit, értesítsd Őket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailcímünkön. Ezzel az egyszerű segítséggel, a kapcsolat felvételével megteremthetjük a technikai feltételeit az adások közvetítésére, melyhez minimális technikai eszközre van csupán szükség, sőt sok közösség már rendelkezik is ezekkel az eszközökkel a szoftverek és a szükséges szervertechnikai hátterek kivételével. Így lehetőségük nyílna, hogy rendezvényeikről, ünnepségeikről, Istentiszteleteikről nem televíziósként és nem rádiósként is közvetíteni tudjanak mindenki örömére. Az Image Rádió 100% Magyar zenékkel kíséri majd az adásokat.

 

A Televízió létrejöttének létjogosultságát igazolja, hogy a New Yorki Magyar Televízió már jelezte szándékát a közös együttműködésre és a Los Angelesi Egyesült Magyar Ház is rendszeresen bekapcsolódik majd rendezvényeinek közvetítésével a Televízió műsorkínálatába. A Torontói Magyar Televízió nemrég csatlakozott hozzánk és nem csak Élő adásaikkal, hanem az évek alatt készített dokumentumfilmjeikkel is gazdagítja majd a műsorkínálatunkat.

 

Magyar kapcsolataink kiterjednek Los Angelestől, Pekingen keresztül Ausztráliáig és folyamatosan bővül a Magyar közösségek érdeklődése Televíziónk és Rádiónk létrejötte iránt. A teljességre törekedve kérlek téged, hogy sajnos a többséghez még nem jutott el e lehetőség híre, segíts nekünk ebben. Szólj Magyar barátaidnak, Médiákban dolgozó ismerőseidnek.

 

A kapcsolatot velünk a következő e-mailcímeken tudod felvenni:

 

ImageTV.hu

Információ: info@imagetv.hu

Ingyenes adásidő kérése: imagetv@imagetv.hu

 

Az Image Rádió esetén:

Információ: info@imageradio.hu

Ingyenes Rádióadás idő kérése: imageradio@imageradio.hu

 

 

Az adásidő kérésének feltételei között szerepel az adott országok hatályos törvényeinek betartása és együttműködési megállapodás megkötése.

 

Várunk mindenkit, a teljességre törekedve! Adj hírt az országodban élő Magyar közösségek életéről és segíts összefogni a Magyarságot a Nagyvilágban.

 

Az ImageTV.hu és az Image Rádió a Magyarok Arca és Hangja a Nagyvilágban!